25 Eylül 2010 Cumartesi

Günün Bundesliga Maçlarından




St. Pauli – B.Dortmund: Dortmund yine gençleriyle dinamik bir oyun ortaya koydu. Kagawa ve Grosskreutz (2) un golleri ile galip geldi. Dortmundlu oyuncular mücadelelerde üst düzeydi. St. Pauli ise maç 3-1 olduktan sonra kontra atak şansları yakaladı. Ancak Dortmund defansı hızlı ve atik oldukları için ataklar sonuçsuz kaldı. Maçta bir ara kameraman Nuri’ye odaklandı. Nuri bir pozisyonda top yanlış kullanıldı diye sitem ediyordu o sıra. Nuri’nin hırsı herkesin dikkatini çekiyor.

Bayern – Mainz: Mainz söke söke maçı aldı. Öyle şansına, savunma yaparak değil. Her iki teknik direktörde çok zekice hamleler yaptı. Tuchel sağ bekini çıkarıp Schurrle’yi oyuna aldı. Van Gaal ise maç 1-2 olduktan sonra Tymoschhuk’u oyuna aldı ve Van Buyten’i forvete çekti. Van Gaal’in hatası Olic-Klose ikilisinin oynaması. Biri tek forvet, diğeri ise onun arkasında 10 oynuyor. Van Gaal bundan vazgeçmeli. Maç sonu Van Gaal'de Mainzın hakkıyla kazandığını söyledi.

Stuttgart-Leverkusen: Leverkusen iyi oynuyordu. Maçta 2-0 öne geçtiler. Camorenesinin kırmızı kartı geldi. Baskı arttı. Stuttgart gol buldu ama Leverkusen maçı bırakması sürpriz olurdu. Genç kadrolu Leverkusen maçı 4-1 gibi bir skorla rahat aldı.

Schalke- Mönchengladbach: Schalke Huntelaar ve Raul’un golleri ile beraberliği zor kurtardı. Höwedes kötü günündeydi bugün. Mönchengladbach maç başından beri sert bir oyun sergiliyordu. Kırmızı kart görmeleri içten bile değildi. Kırmızı kart dakikası 78’di. O dakikadan sonra Schalke baskısı oldu. Ve gol 87’de geldi. Schalke’nin hala çok iyi bir görüntüsü yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder