17 Eylül 2010 Cuma

Avrupa Ligine Genel Bakış



Karpaty-B.Dortmund: Dün gecenin en zevkli maçı şüphesiz bu maçtı. İzleyenler gole doydu. Nuri yine bir gol attı ve Dortmundaki istikrarlı çizgisini devam ettirdi. Barrios yine aynı Barrios. Dikkat çeken nokta şu;18’lik Mario Götze ilk 11’ de sahaya çıkıyor ve 2 gol atıyor. Çok önemli sinyaller veriyor Götze. Löw genç Almanya’sında şans bulacaktır. İşte o zaman görün Götze’deki gelişimi.2001 yılında beri Dortmund alt yapısında. Geçen sene A takıma yükseldi. Dikkat edin bu adama.
Juventus-Lech Poznan:  Bu maçta tam 6 gol oldu ama maç çokta keyifli değildi. Juve’nin kendi sahasında 2-0 geriye düşüp, sonra 3-2 öne geçip, maçı son dakikada kaybetmesi Juve gibi bir dev için kötü bir durum. Poznan’ın 3 golünü de atan Rudnevs için diyecek pek bir şey yok, attığı son gol muhteşem. 22 yaşında şuan, 17 yaşından beri düzenli forma giyiyor. Bu maçta dikkatleri üzerine çekti.

B.Leverkusen-Rosenborg: Maçtan önce Leverkusen’den bir transfer haberi geldi. Mainz’ın genç yıldızı André Schürrle’ yle gelecek sezon için anlaştılar. Genç bir takıma sahipler ve yetenekliler. Dün sahada sadece 2 stoperi: Friedrich ve Hyppia’nın yaşı 30’u geçgin. Diğerleri 18-22 yaş arasında. Gelecek 1-2 yılda Almanya’da şampiyonluğu oynayabilirler.

Liverpool-Steau: Liverpool maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Rahat bir maç geçiren Liverpool’da, N’gog maçın adamıydı. Skor güvencesini ele alınca Roy Hodgson, tamamen gençlere döndü. Ama hala Liverpool’a yakışmayan oyuncular var. Mesela Kyrgiakos gibi. . .

Sevilla-PSG: 2 takımın mücadelesi zevkliydi. Sevilla, bu sezon aldığı skorlara çokta umut vermiyor. PSG, uzun zaman sonra Avrupa’da bir şeyler yapmak istiyor. Mevlüt’ün bu kadroda önemi büyük. Partneri değişiyor ama Mevlüt ileri uçta kalıyor. Nene’nin golüyle 1-0 kazansada PSG, maç ortada bir maçtı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder