23 Mayıs 2011 Pazartesi

Kiralık Raporu


Galatasaray sene başı her zaman olduğu gibi gençlerini kiraya vermişlerdi. Ve sezon bitti bunlarda geri dönecekler. Semih Kaya, Serdar Eylik gibi bu takıma kesin dönüş yapmasını beklediğimiz oyuncularımız bütün bir sezon ne yapmışlar bakalım:

Serdar Eylik - Denizlispor'da kiralık olarak oynayan oyuncu geçen sene "özel" bir oyuncu olduğunu söylenip A takıma çıkarılmıştı. Bu sezon ise Denizlispor'Da 28 maça çıktı ve 2 gol attı.

Erhan Şentürk - Geçen seneyi de Diyarbakırspor'da kiralık geçiren Erhan bu sene ise Kartalspor'daydı. Gittiği takımda (Diyarbakırspor'da) 10 numarayı almasıyla dikkatimi çekti. Ancak Cafercan ve Özgürcan'da ileriye gidemeyecekmiş hissi verdi bana. Bu sezon 28 maçta 6 gol attı.

Çetin Güngör - Geçen sene kupa maçlarında şans bulan Çetin bu seneyi Şanlıurfaspor'da kiralık geçirdi. 13 maçta forma giydi.

Uğur Demirok - 2 Maçta forma giyebildi sadece. Sezon genelinde Kartalspor A2 takımındaydı.

Semih Kaya - Galatasaray'ın gelecekte ki stoperi olarak gördüğüm ve gerçekten beğendiğim bir futbolcu. Skibbe döneminde gerekli şans ortamını yakalamış ama ona şans verilmemişti. Bu sezon Kartalsporla 17 maça çıktı. Takımda ki yerini alacaktır.

Oğuz Sabankay - 23 yaşına gelen futbolcumuz bu sene Kartalspor'da kiralıktı. 12 maça çıktı.

Musa Çağıran - Sene başı Altay'dan alınmıştı ve orta sahamızda yer verilmesi gerek isimlerden biriydi. Devre arasında Konyaspor'a kiralandı ve 15 maçta 1 gol attı.

Mehmet Batdal - Büyük umutlarla almıştık. Fiziği ve Bank Asya'da attığı gollerle heyecanlandırmıştı bizi. Ancak beklenen olmadı. Devre arasında Konyaspor'a kiralandı. Konyaspor ile 3 maça çıkabildi.

Fatih Sercan Ekinci - 21 yaşında ki forvet oyuncumuz bu sene Sarıyer'de kiralık forma giydi. 14 maçta 2 gol attı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder