31 Ocak 2011 Pazartesi

Defansta Genç Bir Kule

Gökhan Açıkgöz...

Doğum tarihi 1993

Futbola biraz geç başlamış, yaşıtları o mahallede top oynarken filiz lisans sahibiymiş ve bir gün o da bir takımda oynamaya karar vermiş..

Sonuç olarak 2007 yılının Haziran ayında seçmelere geldiği Erciyesspor'un yıldız takımına hemen dahil edilmiş. Kendisiyle aynı mevkide oynayan diğer yaşıtlarının arasından hemen sıyrılmış ve o sene yıldız takımla beraber Türkiye Şampiyonasında tecrübe kazanmış.. Sonraki sene kendinden iki yaş büyüklerle beraber Deplasmanlı Süper Gençler Liginde boy göstermiş ve gösterdiği iyi performansla geçen sezon kendisinden 1 yaş büyüklerle katıldığı aynı ligde takımın vazgeçilmezlerinden olmuş. Güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti kısa sürede duyulmuş olacakki İç Anadolu ve Doğu anadolu Bölgelerinden tam olarak öğrenemediğimiz bir çok kulüp Gökhan'la ciddi ciddi ilgilenmiş ve bu sezonun başlangıcında Bucaspor'a denenmek için davet edilmişti. Kulübü bu oyuncunun takımdan ayrılmasını kattiyen iştemiyordu ve oyuncu kulüpte kaldı. Stoper olmasına rağmen attığı güzel goller ve sergilediği muhteşem performansla U-18 ligine ait olmadığını ve artık A2 ligine hazır olduğunu göstermişti. Erciyesspor'un A2 grubundaki önemli futbolcusu ve A2'nin kaptanı Ahmet Tanrıkulu da devre arası Yozgatspor'a kiralanmıştı ve Gökhan'a şans doğmuştu. A2 takımın kadrosuna dahil edilen Gökhan, Çaykur Rizespor maçının son dakikalarında attığı kafa golü ve maç boyunca sergilediği iyi performansla baskıyı rahatlıkla kaldırabileceğini göstermiş ve Levent Devrim'e göz kırpmıştı.

Bor doğumlu ve 187 boya sahip bu futbolcu büyük gelecek vaadediyor. Zamanlaması ve fiziğini kullanmak konusunda ayrı bir yetenkli.. Uzun boyu sayesinde hava toplarına hakim ve çok güçlü.. Tek eksiği ise biraz fazla faul alması... Onu da telafi ettiği zaman onu kolay kolay kimse geçemez..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder