13 Aralık 2010 Pazartesi

X Faktörü Değil ŞG Faktörü


Trabzonspor'a artık şampiyonluğun 1 numaralı adayı diyebiliriz herhalde. Fenerbahçe'nin Ankaragücü karşısında ki mağlubiyeti Trabzon'a yaradı. Şu anda en ciddi tehdit olarak önünde sadece Bursaspor kaldı.
İ.B.B yi 50 bin taraftarı önünde 3-1 yendi Trabzon. Bu galibiyeti çok, çok anlatmaya gerek yok. Yine kolektif bir oyun, yine ofansif bir oyun Trabzon'dan ve bunun sonucu 3 gol.

Değinilmesi gereken konu oyuncular; Serkan, Colman, Umut, Jaja ve en önemlisi Burak. Hepsi birer kimlik değiştirdi. Serkan defansif bir oyuncuyken, oyunda ki en büyük katkısı heyecan getirmekken hücumda en ileride basan adam oldu, daha akıllı bir adam oldu her şeyden önce.
.
Colman ise Trabzon'a 10 numara olarak geldi, oyunun üzerine kurulacağı adam olarak. Ama Şenol Hoca onu öyle bir değiştirdi ki, o artık oyunun her 2 yönünü oynayan bir futbolcu. Defansı ve ofansı birbirine bağlayan bir oyuncu oldu.

Umut Bulut; düşüşe geçti, gol atamaz oldu, Toulouse gidecek, kadro dışı bırakıldı denildi ama o her zaman ki gibi çalıştı ve geri geldi. Gollerine devam etti, milli takımın yeni düzeninde yer alacak gibi. Şenol Hoca'dan ondan şaşmadı, ona güvendi.

vs. vs. vs. vs.

Bütün takımdan bahsetmek lazım, bu yazdıklarım sadece biraz özet. Yeni bir seri başlıyor, X faktörü değil, ŞG faktörü....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder