2 Eylül 2010 Perşembe

Parma Analizi


Parma,İtalyanın bu köklü klubü müzesinde hiç İtalya şampiyonluğu olmamasına rağmen avrupada 3 tane kupa kazandı.2 UEFA ve bir süper kupası var müzesinde.Bugüne kadar kadrosunda Fiore,Veron,Dino Baggio ve Zola gibi yıldızları bulundu.

Geçen sezonu 8. bitirdiler.Bu sezona ise Brescia galibiyetiyle başladılar.Ve bu sezon genç ve iyi oyuncuları kadrosuna katarak avrupa hedefliyorlar.Teknik direktör Marino nun yönetiminde 4-3-3 sistemiyle oynuyorlar.Geçen sene kiralık olarak kadrolarında bulunan Bojinov un bonservisini aldılar.Udineseden Candreva,Juveden genç yetenek Giovincoyu kiraladılar.Bir dönem Liverpool forması giyen Paletta yı kadrolarına kattılar.Fiorentinadan deneyimli isim Gobbi yi aldılar.

Şansını Almanyada deneyip başarılı olamayan Zaccardo.Lucarelli,Antonelli ve defansın komutanı Paci defans hattını oluşturuyor.

Orta sahası deneyimli isimlerden oluşuyor.Gobbi,Valliani ve kaptan Morrone takımın orta sahası.

Hücumda ise İtalyanın Arda sı Giovinco,Bojinov ve İspanyol Marques oluşturuyor.

Parmanın geniş bir kadrosu var.Hücum bölgesinde çok yetenekli bir İtalyan.Paloschi var.Milannın onu neden gönderdiğini anlayamadığım bir oyuncu.Çok yetenekli ve zeki.Ve veteran golcü Crespo.Takımın en deneyimlisi.Hücum hattında ayağına güvenelileceğiniz bir ayak.

Marino yönetiminde güzel futbolu hedefleyen bir takım.Paloschi,Bojinov ve Giovinco gibi yetenekleri kadrosunda tutması durumunda Parma o eski güzel günlere 1-2 yıl içinde dönebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder