13 Eylül 2010 Pazartesi

Brescia-Palermo ve Fox



Pazar günü Fox tv'de yayınlanan Serie A maçı, Brescia-Palermo zevkli ve bol gollü bir mücadeleye sahne oldu.

Kadro olarak çok daha üstün olan Palermo 3-2 yenildi. Javier Pastore, son dakikada karşı karşıya bir pozisyondan yararlanamadı.

Maçta ise öne çıkan isim Brescia kalecisi Sereniydi. Müthiş bir performans sergiledi.2 gol yedi ama inanılmaz pozisyonlar çıkardı. Pastore ve Maccarone’yle karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda geçit vermedi. Palermo ise Hernandez, Pastore ve sonradan oyuna giren Maccarone ile tehlikeli anlar yaşattı Sereni’ye. Ama Sereni müthiş bir performansla takımına 3 puanı kazandırdı.

Hafta sonu Juve-Sampdoria maçı ile birlikte en zevkli maçlardan biriydi. Ancak konu şu; Fox TV sadece Pazar günleri 13.30’da İtalya ligi maçlarını yayınlayacak. Reyting kaygısı yüzünden bizi İtalya liginden mahrum edecekler. Böyle bir yayıncılık etiği, hiçbir kurala sığmıyor. İtalya liginde büyük takımların maçlarını izleme şansımız yılda 4 yada 5 maça düşüyor.

Fox Tv’nin bu tutumu İtalya ligi severleri hayal kırıklığına uğrattı.Yıllardır İtalya ligini yayınlayan NTV,İtalya ve İspanya liginin maçlarının çok çatışması yüzünden bu sene Serie A yı almamış.Fox’un bu maçları neden yayınlamak için aldığını ise anlamak mümkün değil.Reyting kaygısı yüzünden haftada sadece 1 maç yayınlanırken,bu maçlar yerine dizile vs. vs. yayınlanıyor.Bu ihale’ye neden girildi neden alındı anlayan varsa banada bi anlatsın ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder