5 Şubat 2011 Cumartesi

Türk Medyasından Bir Asılsız Haber Daha



Gün geçtikçe çirkin yazılarına devam eden ve akla mantığa sığmayacak kadar saçma şeyler uyduran basınımızdan bir saçmalık daha..


Volkan Patladı


Volkan Demirel, eşinin rahatsız edildiği mekanda dehşet saçtı.


Kalamış Divan Restaurantta bir erkek numarasını bir peçeteye yazarak Volkan'ın eşi Zeynep Sever Demirel'e gönderdi. İade ettiği not geri gelince Milli Kalecinin eşi sinirlenip Volkan'ı aradı.


Antrenmanı bırakıp koşan Fener'in yıldızı tacizciyi kıyasıya dövdü.

TAKVİM





Konuyla ilgili Fenerbahçe Resmi Yayınına açıklama yapan Milli Kaleci Volkan Demirel olayı şöyle yalanladı :

Bugünkü Takvim gazetesinde; "Volkan Demirel, eşinin tacize uğramasıyla çıdırdı" başlığı altında eşimin, tacize uğraması nedeniyle Samandıra'da antrenmanı bırakıp, sözde eşimi taciz eden kişiyi, tartakladığım yönünde asılsız bir haber yer almaktadır.


Akla mantığa sığmayan iddiaların yer aldığı tamamen hayal ürünü bu haberi yapan gazeteciyi ve doğruluğunu arştırmadan yayımlayan kurumu kınıyor; haberi yapan kişi ve kurum hakkında avukatım aracılığıyla yasal yollara başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum.

Saygılarımla
Volkan Demirel


Çok komik ve üzücü bir durum değil mi? Türkiye'nin son yıllarda yetiştirdiği en iyi futbolculardan ve gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden olan Volkan hakkında yapılan çirkin haberin sebebi ne ve ne düşünülerek yapılmış bilmem ama kocaman bir saçmalık olduğu kesin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder