23 Ekim 2010 Cumartesi

Abi Yüzün Eskidi Bee ! #4

Shola Ameobi, Alan Smith, Fabricio Coloccini yıllardır gördüğümüz oyuncular ve artık yaşlandılar, demek geliyor içimden ama aralarında daha 30'u geçen bile yok. Yıllardır bu sahnede onları izlediğimiz için bize öyle geliyor.

Shola Ameobi 29 yaşında daha, 2000 yılında Newcastle United ile profesyonel oldu. O günden beri sadece 2008 yılında Stoke City'ye kiralandı. Takımına her daim sadık kaldı.







Coloccinin bu sahneye çıkma yaşı dahada erken. Şu anda 28 yaşında ve 1998 yılında Boca ile sözleşme imzaladı. Daha 17'sine adım atarken. Boca'da 2 maç oynadı ve Milan'a transfer oldu. Ama Milan onun değerini bir türlü bilemedi. Sürekli maçta takımlara kiraladı. Coloccini Milanda sadece transfer olduğu yarım sezonda 1 maç ve 2004 yılının ilk yarısında bir maç oynayarak Milan defterini kapattı. Sonra asıl dikkat çekeceği Deportivo'ya gitti. 4 yıl aralıksız oynadı Deportivo'da. 2008 yılında ise N.United macerası başladı. Uzun zamandır izliyoruz onu ve yüzü eskiyenlerden oda.

Ve benim en beğendiğim oyunculardan biri Alan Smith. Oda yüzü eskiyenlerden. Daha 29 yaşında ama 17 yaşından beri onu izliyoruz. Leeds'in o muhteşem kadrosunun bir parçasıydı Alan. Ve orada gösterdiği performansla Sir'ün takımına transfer oldu. 2004-07 arası 3 yıl "kırmızı şeytan" oldu. Ama sakatlık sorunları sebebiyle çok düzenli oynayamadı. Son sezonu ise sadece 18 maça çıkabildi. Ama her daim Sir'ün güvendiği adamlardan biriydi. Saha, Rooney, Solskjaer, Ronaldo gibi hücum hattının en güvenilen isimlerindendi. 2007 yılında Newcastle takımına geçti. Bir forvetken orta sahanın bütünleştiricisi oldu. 2006 DK'sında boy gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder