31 Ağustos 2010 Salı

Romayı Yakmaya Az Kalmıştı


Geçen sezon Roma az kalsın İnteri deviriyordu.Ancak nefesleri yetmedi.Bütün bir sezonu dar kadrosuyla idare etmeye çalışan Romada Tottinin sakatlığı bel bükmüştü.
Bu sezona iyi transferler yaparak giren Roma en son 2000-2001 yılında tattığı şampiyonluk sevincini bu sezon tatmak için iddaalı.
Lige beraberlikte başlamasına rağmen rakiplerinin çoğunun puan kaybetmesi Roma nın bu seneki şansını gösterebilir.

Roma transfer sezonunda uzun uğraşlar sonucu Burdissoyu kadrosuna katmayı başardı.Defansda Juan,Mexes ve Burdisso gibi sağlam bir 3 lüyü kadrosunda bulunduran Roma da Cicinhoya geri döndü.Deneyimli oyuncu Castelliniyide kadsoruna katan Roma arka tarafını sağlama aldı.

Orta sahaya ise yıllardır Palermoda forma giyen istikrarlı isim Simplicio yu transfer eden Roma o bölgeyide deneyimli bir isimle takviye etti.

Hücum hattına gelince geçen sezon başka takımlara kiralanan Okaka geri döndü.Adriano sürpriz bir şekilde transfer edildi.Performansı merakla beklenen Adriano ilk hafta maçında sakatlığı yüzünden oynayamadı.
Ayrıca kaleyede bir takviye yaptılar.Eski dost Lobont takıma geri döndü.

Roma hakkında genel görüşüm iyi bir kadroya sahipler ancak Tottinin yaşının belli bir yere gelmiş olması,Adrianonun nasıl bir performans sergileyeceğinin belli olmaması gibi durumlar yüzünden bir forvet transferine daha ihtiyacı var.

Roma yönetimide böyle düşünüyor olacak ki Milanlı Borriellonun peşindeler.Lazio lu Behramı transferinide heran bitirebilirler.

Romaya transfer için söylenecek fazla söz yok bu saatten sonra kimi transfer ederlerse etsinle katkı sağlayacağına eminim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder